Memorandum_mk
30.06.2023
ЗАПОЧНУВА ПРОЦЕСОТ НА ПОМИРУВАЊЕ ПОМЕЃУ УЈП И С.О. СОЛИДАРНОСТ

Денес 30.06.2023 година (петок) во 13 часот ќе започне процесот на помирување помеѓу Управата за јавни приходи,  работодавач и Синдикалната организација на УЈП, Солидарност  со посредство на м-р Илија Манасиев – лиценциран помирувач и арбитер во работни спорови.

Претставниците на процесот ќе дадат изјава за медиуми во 13 часот.
 
Место за давање изјави:
бул. Кузман Jосифовски-Питу бр.1, 1000 Скопје
(2-ри кат , Генерална Дирекција, УЈП зградата на Комплекс Банки)
време:13.00 часот
Лице за контакт:
Верица Павлоска
тел: 076/446-345
маил: Verica.Pavloska@ujp.gov.mk
 
http://www.ujp.gov.mk
© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија