Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Recnik
Преглед на образец
Пријава за дефект на фискален систем на опрема
Кратко име: УЈП-УД-З.2-12/2
Тип на данок: Фискализација

Во случаите кога има дефект на фискалниот систем на опрема, овластениот сервисер поднесува Пријава за дефект на фискалниот систем на опрема (образец УЈП-УД-З.2-12) до надлежната даночна канцеларија на УЈП, заради техничко одржување или сервисирање на апаратот.

Pdf_16   Превземи го документот  (175 KB)
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија