Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28          
Recnik
Преглед на законска регулатива
Договор меѓу Македонската влада и Полската влада за одбегнување на двојното оданочување по однос на данокот на доход и данокот на капитал
Име: Договор меѓу Македонската влада и Полската влада за одбегнување на двојното оданочување по однос на данокот на доход и данокот на капитал
Објава: Службен весник на РМ, бр.17/1997
Важи од: 01.01.2000 

Договор меѓу Македонската влада и Полската влада за одбегнување на двојното оданочување по однос на данокот на доход и данокот на капитал

Pdf_16   Превземи го документот  (125 KB)
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија