Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
Recnik
Преглед на законска регулатива
Правилник за начинот на работа и користење... и други карактеристики на надзорниот информативен систем
Име: Правилник за начинот на работа и користење... и други карактеристики на надзорниот информативен систем
Објава: „Службен весник на РM” бр.157/2012
Важи од: 13.12.2012 

Со овој правилник се пропишува начинот на работа и користење, просторните, техничко-технолошките и другите карактеристики на надзорниот информациски систем кај приредувачите на посебни игри на среќа (во натамошниот текст: НИС), обемот и начинот на неговото следење и начинот на неговото поврзување и размена на податоците со информацискиот систем на Управата за јавни приходи.

Pdf_16   Превземи го документот  (188 KB)
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија