Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28          
Recnik
Преглед на законска регулатива
Кодекс на однесување на вработените во Управата за јавни приходи
Име: Кодекс на однесување на вработените во Управата за јавни приходи
Објава: УЈП бр.13-6761/1
Важи од: 29.10.2013 

„Кодексот на однесување на вработените во Управата за јавни приходи” ги пропишува стандардите на однесување кои треба да се почитуваат од сите вработени и дава насоки и упатства за решавање на етичките прашања за оние кои работат во Управата за јавни приходи...

Pdf_16   Превземи го документот  (191 KB)
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија