Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
Recnik
Преглед на законска регулатива
Упатството за подесување на клиентската околина
Име: Упатството за подесување на клиентската околина
Објава:
Важи од: 25.11.2014 

Техничките предуслови за користење на системот е-Даноци https://etax-fl.ujp.gov.mk, се детално опишани во „Упатството за подесување на клиентската околина", кое ќе ви помогне за успешна најавување и користење на електронските даночни услуги на Управата за јавни приходи.

Document   Превземи го документот  (1 MB)
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија