Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Recnik
Преглед на законска регулатива
Правилник за формата и содржината на барањето за враќање на данокот на додадена вредност на непрофитни организации како и потребната документација за исполнетоста на условите за враќање на данокот на додадена вредност
Име: Правилник за формата и содржината на барањето за враќање на данокот на додадена вредност на непрофитни организации како и потребната документација за исполнетоста на условите за враќање на данокот на додадена вредност
Објава: Службен весник на РМ, бр.110/16
Важи од: 17.06.2016 

Со овој правилник се пропишува формата и содржината на барањето за враќање на данокот на додадена вредност на непрофитни организации како и потребната документација за исполнетоста на условите за враќање на данокот додадена вредност.

Pdf_16   Превземи го документот  (24 KB)
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија