Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
Recnik
Преглед на законска регулатива
Одлука за одобрување средства од Буџетот на РСМ за 2021
Име: Одлука за одобрување средства од Буџетот на РСМ за 2021
Објава: Службен весник на РСМ, бр.84/21 од 16.04.2021
Важи од: 16.04.2021 

Со оваа одлука се одобруваат средства во износ од 184.500.000,00 денари на спортските субјекти на кои им е издаден ваучер согласно Законот за спорт за 2021 година

Pdf_16   Одлука за одобрување средства од Буџетот на Република С.Македонија за 2021  (27 KB)
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија