Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
Recnik
Директор

САЊА ЛУКАРЕВСКА
ДИРЕКТОР НА УПРАВА ЗА ЈАВНИ ПРИХОДИ 

ОБРАЗОВАНИЕ
Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ Скопје
Правен факултет ,,Јустинијан Први”
Дипломиран правник
2005 година
Својата професионална кариера ја започнува во Управа за јавни приходи.

КОНТАКТ
02/3299 500

WEBSITE:
www.ujp.gov.mk

е-пошта:
Sanja.Lukarevska@ujp.gov.mk

РАБОТНО ИСКУСТВО

 • Управа за јавни приходи - Регионална Дирекција Скопје
  Регионален даночен инспекторат – помлад инспектор

  01.07.2006 - 30.06.2007
 • Управа за јавни приходи - Генерална дирекција Скопје
  Секторот за правни работи - асистент

  01.07.2007 - 31.12.2015
 • Министерството за финансии
  Кабинетски службеник за прашања поврзани со дополнителниот Заменик министер за финансии

  01.01.2016 - 30.06.2016
 • Управа за јавни приходи – Дирекција за големи даночни обврзници
  Одделение за наплата на долгови - асистент

  01.07.2016 - 15.06.2017
 • Управа за јавни приходи
  Директор на Управа за јавни приходи

  16.06.2017 - 02.08.2020
 • Собрание на Република Северна Македонија
  Пратеник

  03.08.2020 - 26.10.2020
 • Управа за јавни приходи
  Директор на Управа за јавни приходи

  27 октомври 2020
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија