Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29      
Recnik
КРВОДАРИТЕЛСКА АКЦИЈА НА ДАНОЧНИТЕ РАБОТНИЦИ
01.12.2023

Традиционално како и секоја година по повод одбележување на Денот на даночните работници, „Св. Матеј“, даночните работници ширум државата даруваа крв. Во организација на Синдикалната организација на Управата за јавни приходи - Солидарност и Црвениот крст, крводарителска акција се спроведе денес во Скопје а изминатите денови и во други пунктови во внатрешноста на државата. Даночните работници, прикажувајќи го вистинскиот дух на хуманост и годинава се амбасадори на добрите дела кој е нераскинлив дел од посветеноста на УЈП кон општествената одговорност и грижата за заедницата. Оваа заедничка ангажираност продолжува да биде извор на инспирација и поддршка за сите кои имаат потреба од тоа.

01_k_thumb   02_k_thumb   03_k_thumb   04_k_thumb  
 
 
 
 
               
05_k_thumb   06_k_thumb   07_k_thumb   08_k_thumb  
 
 
 
 
               
09_k_thumb              
             
               
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија