Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29      
Recnik
ПРЕС КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА МЕДИУМИ ,,ГОДИШНА ДАНОЧНА ПРИЈАВА – НАЈВИСОК ДОХОД ВО 2022 ГОДИНА"
Вторник, 31.10.2023 10:00 - 10:30, Кузман Јосифовски Питу бр. 1 Скопје (Комплекс Банки 2-ри кат)

Директорката на Управата за јавни приходи, Сања Лукаревска ќе одржи прес конференција на тема Годишна даночна пријава – Највисок доход во 2022 година.

Ги покануваме претставниците на медиумите да ја проследат прес конференцијата.

 

Лице за контакт
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија