Memorandum_mk
Посетете не на Саемот за финансии, деловни можности и економски развој!
01.12.2010

Од отворањето на ФИНЕКСПО 2010 - Саем за финансии, деловни можности и економски развој...

 

Ujp_stand_finexpo_thumb   Informirajte_se_za_danocite_i_uslugite_na_ujp_thumb   Info_pult_ujp_finexpo_thumb   Otvoranje_na_finexpo_direktor_ujp_i_minister_za_finansii_thumb  
Нашиот штанд е лоциран на I кат, на самиот влез на Скопски саем
 
Информирајте се за даноците и за нашите услуги ...
 
Пристап до инфо материјалите и публикациите на УЈП
 
Министерот за финансии, Зоран Ставревски (десно) и Директорот на УЈП, Горан Трајковски (лево)
 
               
Obuki_edanoci_finexpo_02              
Обуки „е-Даноци“
             
               
 
http://www.ujp.gov.mk
© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија