Memorandum_mk
Фото галерија - Хуманитарна акција на УЈП „Биди човек, биди хуман“
20.11.2013

По повод одбележувањето на 20 ноември - Светскиот ден на детето, а во рамки на Програмата за одбележување на „Св. Матеј“ - Денот на даночниците, вработените во Управата за јавни приходи и оваа година донираа парични прилози, со кои се обезбеди медицинска опрема за ЈЗУ Здравствен дом Скопје - Скопје.

Humanitarna_ujp_2013_1_thumb   Humanitarna_ujp_2013_2_thumb   Humanitarna_ujp_2013_3_thumb   Humanitarna_ujp_2013_4_thumb  
 
 
 
 
               
 
http://www.ujp.gov.mk
© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија