Memorandum_mk
Отворање на Центар за обработка на податоци на УЈП
22.04.2008

Центарот за обработка на податоци на УЈП и централизираната обработка на даночни пријави е еден од проектите на УЈП чија цел е намалување на административните бариери во даночните процедури.

За значењето на Центарот и реализација на овој проект, обраќање имаа министерот за финансии г-дин Трајко Славески и директорот на УЈП, г-дин Горан Трајковски, кои и свечено го означија почетокот со работа на ЦОП. 

Otvoranje_na_cop_007_thumb   Otvoranje_na_cop_016_thumb   Otvoranje_na_cop_035_thumb   Otvoranje_na_cop_039_thumb  
Свечено отворање
 
Обраќање
 
ЦОП
 
ЦОП
 
               
 
http://www.ujp.gov.mk
© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија