Memorandum_mk
Фото галерија - Доделени подароците на победниците од изборот за најкреативен цртеж
25.12.2015

За повеќе информации во врска со доделувањето на подароците од изборот на најкреативен цртеж на тема „Како младите ја гледаат иднината на земјата „СО” или „БЕЗ” плаќање на даноци“ преземете го Прес пакетот (кликни тука).

 

Olgica_doneva_thumb   Sara_bozinovska_thumb   Klementina_sokolovska_thumb   Img_0225_thumb  
 
 
 
 
               
Img_0226_thumb   Img_0274_thumb   Img_0282_thumb   Img_0270_thumb  
 
 
 
 
               
 
http://www.ujp.gov.mk
© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија