Memorandum_mk
Прва (конститутивна) седница на Советодавниот одбор на даночни обврзници на Македонија
07.11.2008

Првата (конститутивна седница) на Советодавниот одбор на даночни обврзници на Македонија, се одржа на 7 ноември 2008, во Клубот на пратеници - Скопје

Dsc01475_thumb              
Воведно обраќање на директорот на УЈП, Горан Трајковски
             
               
 
http://www.ujp.gov.mk
© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија