Memorandum_mk
ОДБЕЛЕЖУВАЊЕ НА СВ.МАТЕЈ – ДЕН НА ДАНОЧНИ РАБОТНИЦИ
02.12.2016

- 22 години јубилеј - Управа за јавни приходи (1994 - 2016) -
- 10 години јубилеј - Дирекција за големи даночни обврзници (2006 - 2016) -

3_thumb   2_thumb   7_thumb   1_thumb  
 
 
 
 
               
4_thumb   5_thumb   6_thumb   8_thumb  
 
 
 
 
               
9_thumb   10_thumb          
 
         
               
 
http://www.ujp.gov.mk
© Управа за јавни приходи на Република Македонија