Memorandum_mk
Од одбележувањето на Денот на даночниците 29-ти Ноември
01.12.2017

 ВИДЕО

 
ФОТОГАЛЕРИЈА

1_thumb   2_thumb   3_thumb   4_thumb  
 
 
 
 
               
5_thumb   Dsc_6064_thumb   Dsc_6030_thumb   Dsc_6078_thumb  
 
 
 
 
               
Dsc_6083_thumb   Dsc_6088_thumb          
 
         
               
 
http://www.ujp.gov.mk
© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија