Memorandum_mk
УЈП и МФ ќе направат сериозна анализа за измени во поглед на ДДВ од следната година
01.02.2018

(Скопје, 01.02.2018) Изјава на Директорката на Управата за јавни приходи, Сања Лукаревска од „Првата меѓународна контролинг конференција“.

 

ВИДЕО

 

ФОТО ГАЛЕРИЈА

01   01   01   01  
 
 
 
 
               
01              
             
               
 
http://www.ujp.gov.mk
© Управа за јавни приходи на Република Македонија