Memorandum_mk
е-Даноци за мали и средни претпријатија
10.04.2009

Користењете современ систем за електронско поднесување на даночни пријави, е- Даноци http://etax.ujp.gov.mk/, и заштедете време, намалете ги административните трошоци и намалете го ризикот од човечки грешки при пријавување на данокот. Системот овозможува побрза и поефикасна обработка на голем број на податоци и висок степен на безбедност и сигурност на податоците. повеќе>>>

Dsc02308_thumb   Dsc02309_thumb   Dsc02326_thumb      
 
 
     
               
 
http://www.ujp.gov.mk
© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија