Memorandum_mk
Св.Матеј - Ден на даночните работници
01.12.2016


За „ТВ Сител“, 29.11.2016 година
Новинар: Наташа Мерсовска

Следете не и на официјалниот YouTube канал на Управата за јавни приходи https://www.youtube.com/c/ujpgovmk и преку Google+ https://plus.google.com/+ujpgovmk

 
http://www.ujp.gov.mk
© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија