Memorandum_mk
Екс функционери на УЈП под лупа за незаконско работење и шурување со фирми
01.06.2018

Следете не и на официјалниот YouTube канал на Управата за јавни приходи https://www.youtube.com/c/ujpgovmk и преку Google+ https://plus.google.com/+ujpgovmk

 
http://www.ujp.gov.mk
© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија