Memorandum_mk
Интервјуа
Година Медиум  

11.03.2020
Заедно со граѓаните се бориме против сивата економија
ИНТЕРВЈУ СО САЊА ЛУКАРЕВСКА, ДИРЕКТОРКА НА УЈП: Со помош на граѓаните, кои бараат да им се издадат фискални сметки при нивните пазарења и потоа ја скенираат валидната фискална сметка, заедно учествуваме во „борбата“ против оние даночни обврзници, кои се обидуваат да го скријат односно да не го прикажат прометот што навистина го прават, истакнува директорката на УЈП Сања Лукаревска...
 
02.09.2019
Тврдам и ќе докажам дека не сме неми набљудувачи во случајот „Рекет“
ИНТЕРВЈУ СО САЊА ЛУКАРЕВСКА, ДИРЕКТОРКА НА УЈП: Тврдам и ќе докажам дека не сме неми набљудувачи во случајот „Рекет“...
 
16.05.2019
Намалувањето на неформалната економија е стратешки приоритет на УЈП
ИНТЕРВЈУ СО САЊА ЛУКАРЕВСКА, ДИРЕКТОРКА НА УЈП: Намалувањето на неформалната економија е стратешки приоритет на УЈП...
 
Страници: 


 
http://www.ujp.gov.mk
© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија