Memorandum_mk
Конференција за медиуми „Стартува он-лајн следење на готовинскиот промет во Македонија“
Вторник, 12.08.2014 12:00 - 12:30, УЈП - Генерална дирекција Скопје, 2-ри кат (зграда на НБРМ)

Ги покануваме претставниците на медиумите на конференција на тема „Стартува он-лајн следење на готовинскиот промет во Македонија“.
Настанот ќе се одржи во УЈП - Генерална дирекција Скопје, 2-ри кат (зграда на НБРМ), на 12 август 2014 / вторник, во 12.00 часот.

Лице за контакт
Pdf_16   Преспакет  (372 KB)
 
http://www.ujp.gov.mk
© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија