Memorandum_mk
Конференција за медиуми „Годишна даночна пријава - највисоки приходи во 2016“
Петок, 15.12.2017 11:00 - 11:33, Контакт центар на УЈП (до зграда ЗОИЛ)

Управата за јавни приходи ги поканува претставниците на медиумите на пресконференцијата на тема „Годишна даночна пријава - највисоки приходи во 2016“ на која ќе бидат презентирани податоци од анализата на поднесените Годишни даночни пријава за 2016 година и активностите на УЈП во делот на оданочувањето со персоналниот данок на доход.

Настанот ќе се одржи во Контакт центарот на УЈП (до зграда ЗОИЛ), на 15 декември 2017 година (петок) во 11.00 часот.


ВИДЕО

 ФОТО ГАЛЕРИЈА

   

 

Лице за контакт
 
http://www.ujp.gov.mk
© Управа за јавни приходи на Република Македонија