Во среда, 6 декември 2017 во 09.00 часот, во ЕУ Инфо центарот Скопје, ќе се одржи јавен настан за промоција на помошта од ЕУ за Управата за јавни приходи. На настанот, свое обраќање ќе имаат: Никола Бертолини - Раководител за соработка при ДЕУ, Драган Тевдовски - Министер за финансии, Сања Лукаревска - Директорка на УЈП и Елена Петрова - Проект координатор од УЈП...