Memorandum_mk
12.07.2019
АПЛИКАЦИЈАТА МОЈ ДДВ ДОСТАПНА И НА APPLE STORE


Ве известуваме дека апликацијата МојДДВ е достапна и за корисниците на IOS системите. Апликацијата можете да ја преземете и од Аpp store како и од следниот линк https://apps.apple.com/us/app/moj-ddv-ujp/id1472553785
Доколку не сте регистрирани на системот е-Персонален данок регистрирајте се. Вашата е-пошта и лозинка ќе ги користите како најава во апликацијата Мој ДДВ.

Преземете ја апликацијата и скенирајте фискални сметки и остварете го правото на 15% поврат од пресметаниот ДДВ.

 
http://www.ujp.gov.mk
© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија