Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        
Recnik
07.05.2020
ОТВОРЕНА НОВА МАИЛ АДРЕСА НАМЕНЕТА ЗА ПРАШАЊА ЗА ВЛАДИНИТЕ ОДЛУКИ ШТО СЕ РЕАЛИЗИРААТ ПРЕКУ УПРАВАТА ЗА ЈАВНИ ПРИХОДИ

Отворена е е-маил адреса преку која граѓаните и компаниите може да поставуваат прашања за Уредбите кои ги донесе Владата на Република Северна Македонија а што се реализираат преку Управата за јавни приходи. Почитувани, на е-маил адресата finansiska.poddrska@ujp.gov.mk поставете ги Вашите прашања и дилеми, а даночните службеници ќе одговорат во најкраток рок.
Поставете прашање за остварување на правото, начин на поднесување, услови на користење дадени во секоја од Уредбите а за кои се поднесуваат барањата:

Управата за јавни приходи апелира, да се користат електронските услуги е-Даноци, e-Персонален данок, како и да контактираат со УЈП преку новотворената e-маил адреса.

 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија