Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Recnik
(GIZ) Германско друштво за меѓународна соработка

Со цел подобрување на легислативата од областа на даноците, Управата за јавни приходи преку Министерството за финансии активно соработува со експертите од Германско друштво за меѓународна соработка (GIZ), преку учество во работни групи и советувања, организирани од нивна страна, а се со цел унапредување на даночното законодавство во Република Македонија.

 


© Управа за јавни приходи на Република Македонија