Memorandum_mk
Преглед на отворен повик

Оглас за продажба на движни предмети по пат на усна јавна аукција
Тип на отворен повик: е-Аукции Датум на објава: 28.05.2009 

Управата за јавни приходи - Дирекција за големи даночни обврзници објавува оглас за продажба на движни предмети по пат на усна јавна аукција.

Јавната аукција ќе се одржи на ден среда/03.06.2009 година, во просториите на Управата за јавни приходи - Генерална Дирекција (сала за состаноци, 2-ри кат), бул. Кузман Јосифоски Питу бр.1 (Комплекс банки), со почеток во 11.00 часот.

За повеќе информации во врска со типот на движните предмети, учеството на јавната аукција... превземете го документот подолу.

Pdf_16   Превземи го документот  (2 MB)
 
http://www.ujp.gov.mk
© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија