Memorandum_mk
Преглед на отворен повик

Регионални Дирекции на УЈП - Јавна аукција и слободна (комерцијална) продажба
Тип на отворен повик: е-Аукции Датум на објава: 15.06.2009 

За подетални информации во врска со отворените повици на Управата за јавни приходи, превземете го документот.

Pdf_16   Превземи го документот  (413 KB)
 
http://www.ujp.gov.mk
© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија