Memorandum_mk
Преглед на отворен повик

ДГДО - Огласи за продажба пат на усна јавна аукција
Тип на отворен повик: е-Аукции Датум на објава: 19.06.2009 

За повеќе информации во врска со учеството на јавната аукција... преземете го документот подолу.

Pdf_16   Превземи го документот  (462 KB)
 
http://www.ujp.gov.mk
© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија