Memorandum_mk
Преглед на отворен повик

Регионална Дирекција Штип - Заклучоци за втора слободна (комерцијална) продажба
Тип на отворен повик: е-Аукции Датум на објава: 24.07.2009 

За подетални информации во врска со учеството на слободните (комерцијални) продажби, преземете го документот.

Pdf_16   Превземи го документот  (417 KB)
 
http://www.ujp.gov.mk
© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија