Memorandum_mk
Преглед на отворен повик

Регионални Дирекции на УЈП - Јавна аукција и слободна (комерцијална) продажба
Тип на отворен повик: е-Аукции Датум на објава: 08.01.2010 

За подетални информации во врска со отворените повици на Управата за јавни приходи, преземете го документот.

Pdf_16   Превземи го документот  (1 MB)
 
http://www.ujp.gov.mk
© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија