Memorandum_mk
Преглед на отворен повик

Регионални дирекции на УЈП - Огласи за јавна аукција
Тип на отворен повик: е-Аукции Датум на објава: 15.06.2010 

За подетални информации во врска со учеството на јавните аукции, преземете го документот.

Pdf_16   Превземи го документот  (432 KB)
 
http://www.ujp.gov.mk
© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија