Memorandum_mk
Преглед на отворен повик

Огласи - Јавна аукција, Регионални дирекции на УЈП
Тип на отворен повик: е-Аукции Датум на објава: 15.12.2008 

Огласи - јавна аукција за месец декември 2008 година

Pdf_16   Превземи го документот  (1015 KB)
 
http://www.ujp.gov.mk
© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија