Memorandum_mk
Преглед на отворен повик

Јавен повик за аплицирање на кандидати за волонтирање во Управата за јавни приходи
Тип на отворен повик: Волонтирање Датум на објава: 15.06.2012 

Управата за јавни приходи има потреба од ангажирање на волонтери, поради што се повикуваат сите заинтересирани кандидати со завршено високо образование од областа на правните, политичките, економските и другите општествени науки да се пријават на јавниот повик врз основа на кој се организира волонтерска работа во Управата за јавни приходи и нејзините внатрешни организациски единици... За подетални информации преземете го огласот.

Pdf_16   Превземи го документот  (312 KB)
 
http://www.ujp.gov.mk
© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија