Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
Recnik
Правно лице и самостоен вршител на дејност

Изберете ја соодветната категорија на уверение/потврда кое ви е потребно да го добиете од УЈП: 

 


© Управа за јавни приходи на Република Македонија