Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Recnik
Добивање на дупликат/копие од решение за радиодифузна такса

Во случај да не сте го добиле вашето решение, изгубено или непримено решение, обратете се до даночните канцеларии (кликни тука) за да ви биде издаден дупликат/копие од решението.

 

За повеќе информации во врска со плаќањето на радиодифузната такса обратете се во
Инфо центарот на УЈП на телефонот 0800 33 000

 


© Управа за јавни приходи на Република Македонија