Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28        
Recnik
Преглед на законска регулатива
Договор меѓу Македонската Влада и Владата на Република Полска за одбегнување на двојното оданочување по однос на данокот на доход и данокот на капитал
Име: Договор меѓу Македонската Влада и Владата на Република Полска за одбегнување на двојното оданочување по однос на данокот на доход и данокот на капитал
Објава: Службен весник на РМ, бр.17/1997
Важи од: 01.01.2000 

Договор меѓу Македонската Влада и Владата на Република Полска за одбегнување на двојното оданочување по однос на данокот на доход и данокот на капитал

Pdf_16   Превземи го документот  (125 KB)
 


© Управа за јавни приходи на Република Македонија