Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
Recnik
Преглед на законска регулатива
Спогодба меѓу Република Македонија и Република Словенија за одбегнување на двојното оданочување по однос на данокот од доход и данокот на капитал
Име: Спогодба меѓу Република Македонија и Република Словенија за одбегнување на двојното оданочување по однос на данокот од доход и данокот на капитал
Објава: Службен весник на РМ, бр.31/1998
Важи од: 01.01.2000 

Спогодба меѓу Република Македонија и Република Словенија за одбегнување на двојното оданочување по однос на данокот од доход и данокот на капитал

Pdf_16   Превземи го документот  (124 KB)
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија