Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Recnik
Преглед на законска регулатива
Спогодба меѓу Македноската Влада и Белгиската Влада за одбегнување на двојното оданочување по однос на даноците на доход и на капитал и за заштита од фискална евазија
Име: Спогодба меѓу Македноската Влада и Белгиската Влада за одбегнување на двојното оданочување по однос на даноците на доход и на капитал и за заштита од фискална евазија
Објава: Службен весник на РМ, бр.157/2010
Важи од: 01.01.2018 

Спогодба меѓу Македноската Влада и Белгиската Влада за одбегнување на двојното оданочување по однос на даноците на доход и на капитал и за заштита од фискална евазија

Pdf_16   Превземи го документот  (459 KB)
 


© Управа за јавни приходи на Република Македонија