Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
Recnik
Преглед на законска регулатива
Правилник за формата, содржината и начинот на водењето на евиденцијата за остварените добивки во играта на среќа кои поединечно го надминуваат износот од 10.000 денари и за нивните добитници
Име: Правилник за формата, содржината и начинот на водењето на евиденцијата за остварените добивки во играта на среќа кои поединечно го надминуваат износот од 10.000 денари и за нивните добитници
Објава: Службен весник на Р.М., број 123/2011
Важи од: 13.09.2011 

Со овој правилник се пропишува формата,содржината и начинот на водењето на евиденцијата за остварените добивки во играта на среќа, кои поединечно го надминуваат износот од 10.000 денари и за нивните добитници.

Pdf_16   Превземи го документот  (62 KB)
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија