Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Recnik
Преглед на законска регулатива
Спогодба помеѓу Социјалистичка Федеративна Република Југославија и Кралството Белгија за одбегнување на двојното оданочување по однос на данокот на доход и на имот
Име: Спогодба помеѓу Социјалистичка Федеративна Република Југославија и Кралството Белгија за одбегнување на двојното оданочување по однос на данокот на доход и на имот
Објава: Службен лист бр.11/81
Важи од:  

Спогодба помеѓу Социјалистичка Федеративна Република Југославија и Кралството Белгија за одбегнување на двојното оданочување по однос на данокот на доход и на имот, преземен од страна на Република Македонија. Договорот ќе се применува до датумот кога ќе отпочне примената на договорот склучен помеѓу Република Македонија и Белгија.

Pdf_16   Превземи го документот  (1 MB)
 


© Управа за јавни приходи на Република Македонија