Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Recnik
Преглед на законска регулатива
Кодекс на однесување на вработените во Управата за јавни приходи
Име: Кодекс на однесување на вработените во Управата за јавни приходи
Објава: УЈП бр.13-6761/1
Важи од: 29.10.2013 

„Кодексот на однесување на вработените во Управата за јавни приходи” ги пропишува стандардите на однесување кои треба да се почитуваат од сите вработени и дава насоки и упатства за решавање на етичките прашања за оние кои работат во Управата за јавни приходи...

Pdf_16   Превземи го документот  (191 KB)
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија