Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Recnik
Преглед на законска регулатива
Упатство за користење на тест сервер за производителите на фискална опрема
Име: Упатство за користење на тест сервер за производителите на фискална опрема
Објава: УЈП-ИТ-У.2-03/1
Важи од: 28.02.2014 

Со ова Упатство се опишува начинот за користење на тест серверот на Управата за јавни приходи наменет за производителите на фискален систем на опрема.

Pdf_16   Превземи го документот  (1 MB)
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија