Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
Recnik
Преглед на законска регулатива
Правилник за формата и содржината на извештајот за задржан данок на додадена вредност во постапка на присилна наплата и присилно извршување
Име: Правилник за формата и содржината на извештајот за задржан данок на додадена вредност во постапка на присилна наплата и присилно извршување
Објава: Службен весник на Р.М, број 198/2014
Важи од: 01.01.2015 

Со овoj правилник се пропишува формата и содржината на Извештајот за задржан данок на додадена вредност во постапка на присилна наплата и присилно извршување.

Pdf_16   Превземи го документот  (27 KB)
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија