Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Recnik
Преглед на законска регулатива
Договорот меѓу Владата на Република Македонија и Владата на Обединетите арапски емирати за одбегнување на двојното оданочување и заштита од фискална евазија по однос на даноците на доход
Име: Договорот меѓу Владата на Република Македонија и Владата на Обединетите арапски емирати за одбегнување на двојното оданочување и заштита од фискална евазија по однос на даноците на доход
Објава: Службен весник на РМ, бр.63/16
Важи од:  

Договорот меѓу Владата на Република Македонија и Владата на Обединетите арапски емирати за одбегнување на двојното оданочување и заштита од фискална евазија по однос на даноците на доход

Pdf_16   Превземи го документот  (23 MB)
 


© Управа за јавни приходи на Република Македонија