Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
Recnik
Преглед на законска регулатива
Правилник за формата и содржината на барањето за враќање на данокот на додадена вредност за набавките на добра или услуги извршени од страна на уефа, поврзаните лица на УЕФА...
Име: Правилник за формата и содржината на барањето за враќање на данокот на додадена вредност за набавките на добра или услуги извршени од страна на уефа, поврзаните лица на УЕФА...
Објава: Службен весник на РМ бр.08/2017
Важи од: 24.01.2017 

Со овој правилник се пропишува формата и содржината на барањето за враќање на данокот на додадена вредност за набавките на добра или услуги извршени од страна на УЕФА, поврзаните лица на УЕФА и фудбалските клубови за цели на реализација на УЕФА Супер Куп 2017 и формата и содржината на потврдата за враќање на данокот на додадена вредност за набавките на добра или услуги извршени од страна на УЕФА, поврзаните лица на УЕФА и фудбалските клубови за цели на реализација на УЕФА Супер Куп 2017.

Pdf_16   Превземи го документот  (30 KB)
 


© Управа за јавни приходи на Република Македонија