Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
Recnik
Преглед на законска регулатива
Уредба со законска сила за примена на законот за игрите на среќа и за забавните игри за време на вонредна состојба
Име: Уредба со законска сила за примена на законот за игрите на среќа и за забавните игри за време на вонредна состојба
Објава: “Службен весник на РСМ“, број 108/2020
Важи од: 24.04.2020 

       

Pdf_16   Уредба со законска сила за примена на законот за игрите на среќа и за забавните игри за време на вонредна состојба  (594 KB)
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија